| 网站首页 | 业界新闻 | 小组 | 威客 | 人才 | 下载频道 | 博客 | 代码贴 | 在线编程 | 编程论坛
欢迎加入我们,一同切磋技术
用户名:   
 
密 码:  
共有 2097 人关注过本帖
标题:php+mysql 我修改内容 吧内容粘贴进去 粘贴的中文能保存上 英文为什么 ...
只看楼主 加入收藏
guang2356447
Rank: 2
等 级:论坛游民
帖 子:434
专家分:31
注 册:2007-7-10
结帖率:65.85%
收藏
 问题点数:0 回复次数:2 
php+mysql 我修改内容 吧内容粘贴进去 粘贴的中文能保存上 英文为什么保存不上 输入的英文就可以保存上 数据库字段编码是utf8
php+mysql  我修改内容   吧内容粘贴进去   粘贴的中文能保存上  英文为什么保存不上    输入的英文就可以保存上    数据库字段编码是utf8

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<?php require("ty2connhty.php")?>
<?php
mysql_query('SET NAMES UTF8');
?>
<?php
$id=$_POST['id'];
$bt=$_POST['bt'];
//$act=='subok' && die("提交的内容是:<br>".htmlspecialchars($gently_editor));
$exec="update jbxx set id='$id',bt='$bt' where id=$id";
mysql_query($exec);
mysql_close();
?>
<script language="javascript">alert('修改成功!<?php echo $id?>');location.href='bjgsjj.php?id=<?php echo $id?>'</script>
搜索更多相关主题的帖子: update require content 数据库 where 
2015-07-30 21:11
guang2356447
Rank: 2
等 级:论坛游民
帖 子:434
专家分:31
注 册:2007-7-10
收藏
得分:0 
要粘贴的内容
FINIC Trading&Consulting Company belongs to Italy S.E.S. Co. Ltd., co-founded by Mr. Nicola Bernocchi together with two chinese young entrepreneurs, becomes a foreign strategic branch of BERNOCCHI'S Industry Family, who was started his industry from 1865 in Italy.
 
FINIC aims to provide a full range of consulting services and trading business for Italian&Chinese governments&institutions and also for every Italian&Chinese enterprises through its familial relationships, professional knowledge, international collaboration experiences and a large accumulation of resources, offer a true meaning of the "360 degrees" Butler service to all of the business partners and customers.

我吧红字符号去掉 就可以粘贴进去啦   为什么不让用这个符号那 '
2015-07-30 21:19
guang2356447
Rank: 2
等 级:论坛游民
帖 子:434
专家分:31
注 册:2007-7-10
收藏
得分:0 
怎么保存单引号   读取单引号的问题吧
2015-07-30 21:48
快速回复:php+mysql 我修改内容 吧内容粘贴进去 粘贴的中文能保存上 英文 ...
数据加载中...
 
   



关于我们 | 广告合作 | 编程中国 | 清除Cookies | TOP | 手机版

编程中国 版权所有,并保留所有权利。
Powered by Discuz, Processed in 0.014584 second(s), 7 queries.
Copyright©2004-2024, BCCN.NET, All Rights Reserved