| 网站首页 | 业界新闻 | 小组 | 威客 | 人才 | 下载频道 | 博客 | 代码贴 | 在线编程 | 编程论坛
欢迎加入我们,一同切磋技术
用户名:   
 
密 码:  
共有 934 人关注过本帖
标题:Sum Problem
只看楼主 加入收藏
lmyouya
Rank: 1
等 级:新手上路
帖 子:49
专家分:0
注 册:2008-10-17
收藏
 问题点数:0 回复次数:6 
Sum Problem
Problem Description
Hey, welcome to HDOJ(Hangzhou Dianzi University Online Judge).

In this problem, your task is to calculate SUM(n) = 1 + 2 + 3 + ... + n.

Input
The input will consist of a series of integers n, one integer per line.

Output
For each case, output SUM(n) in one line, followed by a blank line. You may assume the result will be in the range of 32-bit signed integer.

Sample Input
1
100
 

Sample Output
1

5050
搜索更多相关主题的帖子: Sum Problem 
2008-10-18 12:54
hanpengqd
Rank: 1
等 级:新手上路
帖 子:30
专家分:0
注 册:2008-7-6
收藏
得分:0 
cn't you solve it ?
2008-10-19 13:25
lmyouya
Rank: 1
等 级:新手上路
帖 子:49
专家分:0
注 册:2008-10-17
收藏
得分:0 
[bo][un]hanpengqd[/un] 在 2008-10-19 13:25 的发言:[/bo]

cn't you solve it ?



sumit it many times, can't AC.

do it without the output format must be most simple!

吖吖走了
2008-10-19 14:46
lmyouya
Rank: 1
等 级:新手上路
帖 子:49
专家分:0
注 册:2008-10-17
收藏
得分:0 
/*
*  It's Ok?It's Ok?It's Ok?It's Ok?It's Ok?
*/
#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
    int a,b;
    while(std::cin>>a)
    {
        b=a*(1+a)/2;
        cout<<b<<endl<<endl;
    }
    return 0;
}

吖吖走了
2008-10-19 15:26
blueboy82006
Rank: 5Rank: 5
来 自:幻想世界
等 级:贵宾
威 望:16
帖 子:1227
专家分:57
注 册:2007-7-23
收藏
得分:0 
[bo][un]lmyouya[/un] 在 2008-10-19 15:26 的发言:[/bo]

/*
*  It's Ok?It's Ok?It's Ok?It's Ok?It's Ok?
*/
#include
using namespace std;
int main()
{
    int a,b;
    while(std::cin>>a)
    {
        b=a*(1+a)/2;
        cout

挺好的,没什么问题...不知道过没...

2008-10-19 15:47
lmyouya
Rank: 1
等 级:新手上路
帖 子:49
专家分:0
注 册:2008-10-17
收藏
得分:0 
Run ID Submit Time          Judge Status  Pro.ID    Exe.Time  Exe.Memory  Code Len. Language
839085 2008-10-19 18:36:28  Wrong Answer  1001      0MS       140K        150B         C++

what's up? er, so fool am I!

[[it] 本帖最后由 lmyouya 于 2008-10-19 18:44 编辑 [/it]]

吖吖走了
2008-10-19 18:40
lmyouya
Rank: 1
等 级:新手上路
帖 子:49
专家分:0
注 册:2008-10-17
收藏
得分:0 
今天终于AC了!

吖吖走了
2008-10-20 21:50
快速回复:Sum Problem
数据加载中...
 
   



关于我们 | 广告合作 | 编程中国 | 清除Cookies | TOP | 手机版

编程中国 版权所有,并保留所有权利。
Powered by Discuz, Processed in 0.015214 second(s), 7 queries.
Copyright©2004-2024, BCCN.NET, All Rights Reserved